tisdag 10 mars 2020

Ny medarbetare på Strömsholms GK

Vi välkomnar Thomas Fredriksson som ny medarbetare på Strömsholms GK.
Thomas börjar som kanslist på Strömsholms GK från den 20 april.
- Med Thomas bakgrund och erfarenhet från golfen tror vi att han kan bidra med mycket till vår klubb. Vi ser fram emot att Thomas börjar hos oss, säger klubbens ordförande Per Anderz Eldenfalk.
Här kommer en presentation om Thomas.
Berätta lite om dig själv..
Jag kommer ursprungligen från Grängesberg och har tillbringat mitt yrkesliv inom bank och finans. Har varit bankdirektör och kontorschef i banken i ca 15 år, därefter marknadschef i några år. Jag är gift med Anneli sedan 1984, vi har tre barn och sedan förra året har vi även begåvats med tre barnbarn. Vi har bott i Västerås från 1991 till 2014.

Hur länge har du spelat golf?

Jag började med golfen 1993, 35 år gammal, är medlem i Skerike GK sedan dess. Mitt nuvarande hcp är 14, har som lägst varit 9,5.

Har du någon favoritbana?
Hösten 2014 flyttade jag och min hustru till Cascais i Portugal, där vi bott fram till nu. Vi var medlemmar i Beloura GC i Sintra, vilket också är lite av min favoritbana.

Berätta om ett roligt golfminne..
Fyra år på raken har vi varit 8 ”gubbar” från klubben som årligen mött motsvarande antal från Tavira på Algarve i något vi kallar Ryder Cup med liknande regler, det är ett mycket trevligt golfminne från Portugal.

Vad ser du fram emot i din nya roll på Strömsholms GK?
I mitt kommande jobb på Strömsholms GK ser jag mycket fram emot att serva gäster och medlemmar, har ju ganska stor erfarenhet av vad man som medlem och gäst förväntar sig av klubben. Här får jag också jobba nära det som är ett av mina huvudintressen i livet, är lite sportnörd i allmänhet och golfnörd i synnerhet.

Välkommen till Strömsholms GK!