söndag 17 november 2019

Valberedningens förslag till styrelse 2020


VALBEREDNINGENS FÖRSLAG
Välkommen till höstårsmötet på Strömsholms GK den 21 november kl 19:00.

Valberedningen i Strömsholms GK lämnar åt årsmötet följande förslag på styrelsesammansättning för 2020:

Omval av ordförande för ett år:
Per-Anderz (PA) Eldenfalk

Ledamöter med ett år kvar på sin mandatperiod:
Eilert Alm
Inger Danred
Pär Wiljebrand - Fyllnadsval Helena Holmgren

Omval av ledamöter för en period av två år:
Ulf Knutsson

Nyval av ledamöter för en period av två år:
Anna Nyrén
Eva-Pia Nordfeldt

Nyval av suppleant för en period av ett år:
Anders Andersson
Johan Wiklund

Följande ledamöter har avböjt omval och står inte till förfogande på höstårsmötet:
Anders Randelius
Joachim Swärdh

Läs presentation av valberedningens förslag till styrelse för Strömsholms GK 2020:


Per-Anderz Eldenfalk (Pa) är 53 år, uppvuxen i Mora, bor idag i Hallstahammar tillsammans med sin son Alex (9 år) samt har två vuxna barn. PA arbetar idag som försäljningschef (lantbruk) på Länsförsäkringar. Han har tidigare varit engagerad i föreningslivet inom hästnäringen både i Sverige och internationellt samt varit ansvarig för islandshästaveln inom det internationella islandshästförbundet. Han har även varit ishockeydomare på elitnivå under många år. Pa har spelat golf sedan han var 5 år och spelar idag på hcp 8.0.

Pa Eldenfalk är nominerad som ordförande.

Eilert Alm är en glad pensionär på 79 år och bor i ett hus vid Strömsvik som ligger i Strömsholm. Eilert är en fritidskonsult och har sedan Strömsholms GK:s start varit starkt engagerad i klubben. Han började spela golf från det att Strömsholms GK:s bana öppnade i juni 2001. Banans skötsel och ekonomi är ett områden som engagerar. Förutom golf finns intressen inom träslöjd och vintersport.

Eilert är ledamot med ett år kvar på sin mandatperiod.

Inger Danred är 66 år och bosatt i Hallstahammar. Inger har spelat golf sedan våren 2015 och har varit engagerad i klubben sedan dess. Förutom sin styrelseplats är Inger även engagerad i medlemskommittén där hon engagerar sig i frågor som bidrar till att rekrytera och behålla medlemmar till klubben. Inger är lärare i svenska, franska och engelska. Till vardags finns intressen som språk, musik/körsång och deckare.

Inger är ledamot med ett år kvar på sin mandatperiod.
Helena Holmgren, presentation kommer inom kort.

Helena är nominerad som fyllnadsval på ett år för Pär Wiljebrand.

Ulf Knutsson är 68 år, sedan 5 år pensionär, bor i Västerås med en sommarstuga i Stäudd. Ulf är uppvuxen i Kolbäck men flyttade därifrån i början av 70-talet. Ulf är ingenjör och har under 40 år arbetat som utvecklingschef på ABB. Han har varit engagerad inom föreningslivet och haft olika styrelseposter samt varit engagerad i samfällighetsförening, bostadsrättsförening samt Odd Fellow. Ulf började spela golf regelbundet i samband med pensionering och spelar idag med hcp 30,7. Ulf är invald i styrelsen från 2018.

Ulf är nominerad som ledamot för en period av två år.


Anna Nyrén, är 57 år, uppvuxen och bosatt i Strömsholm. Anna jobbar som kökschef och på fritiden är det trädgårdsarbete och golf som prioriteras. Anna är ordförande i Strömsholms GK:s medlemskommitté som bland annat arbetar för att rekrytera och behålla medlemmar i klubben. Anna spelar idag på HCP 34,6.

Anna är nominerad som ledamot för en period av två år.


Eva Pia Nordfeldt är 68 år, sedan 6 år pensionär, bor sedan 4 år i Kolbäck. Eva Pia är uppvuxen i Eskilstuna, bott i Stockholm såväl som Julita i ett 20-tal år. Eva Pia har arbetat som VD-sekreterare och Redovisningsekonom och har också avlagt gesällbrev som Gardindekoratör. Under vinterhalvåret görs långresor till varmare breddgrader och sommartid tillbringas tid på familjens båt. 2019 hade Eva Pia huvudansvaret för klubbens Golfskola och har ingått i klubbens Damkommitté senaste året. Eva Pia har spelat golf sedan 2016.

Eva- Pia är nominerad som ledamot för en period av två år.
Johan Wiklund är 55 år och bor i Sörstafors. Johan är uppväxt i Hallstahammar och jobbar som smältare på Kanthal. På fritiden är det golf och flugfiske som gäller. Johan är aktiv i Strömsholms GK:s tävlingskommitté sedan ett par år tillbaka. Johan spelar idag på HCP: 15.9

Johan är nominerad som suppleant på en period av ett år.


Anders ”Acke” Andersson är 61 år, uppväxt och bosatt i Hallstahammar. Anders jobbar med Global IT på Kanthal. På fritiden är det golf, utförsåkning och långfärdsskridskor som gäller. Anders spelar idag på HCP: 22.9

Anders är nominerad som suppleant på en period av ett år.

//Valberedning i Strömsholms GK
Lars Mellin
Siv Johansson
Gisela Löfstrand