måndag 12 november 2018

Valberedningens förslag till styrelse 2019


VALBEREDNINGENS FÖRSLAG
Valberedningen i Strömsholms GK lämnar åt årsmötet följande förslag på styrelsesammansättning för 2019:

Omval av ordförande för ett år:
Per-Anderz (PA) Eldenfalk
                  
Ledamöter med ett år kvar på sin mandatperiod:
Ulf Knutsson
Anders Randelius
Joachim Swärdh

Omval av ledamot för en period av två år:
Eilert Alm
Inger Danred

Nyval av ledamöter för en period av två år:
Pär Wiljebrand

Nyval av suppleant för en period av ett år:
Mathias Karlsson                
Margareta Norberg

Följande ledamöter har avböjt omval och står såle­des inte till förfogande på höstårsmötet:
Harri Bahrman
Anna Nyrén
Berit Westlund//Valberedning i Strömsholms GK
Lars Mellin
Siv Johansson
Gisela Löfstrand
Nedan kan du läsa en presentation av samtliga personer:       

Per-Anderz Eldenfalk (Pa) är 52 år, uppvuxen i Mora, bor idag i Hallstahammar tillsammans med sin son Alex (8 år) samt har två vuxna barn. PA arbetar idag som försäljningschef (lantbruk) på Länsförsäkringar. Han har tidigare varit engagerad i föreningslivet inom hästnäringen både i Sverige och internationellt samt varit ansvarig för islandshästaveln inom det internationella islandshästförbundet. Han har även varit ishockeydomare på elitnivå under många år. Pa har spelat golf sedan han var 5 år och spelar idag på hcp 8.0. 

Pa Eldenfalk är nominerad som ordförande.Ulf Knutsson är 67 år, sedan 4 år pensionär, bor i Västerås med en sommarstuga i Stäudd. Ulf är uppvuxen i Kolbäck men flyttade därifrån i början av 70-talet. Ulf är ingenjör och har under 40 år arbetat som utvecklingschef på ABB. Han har varit engagerad inom föreningslivet och haft olika styrelseposter samt varit engagerad i samfällighetsförening, bostadsrättsförening samt Odd Fellow. Ulf började spela golf regelbundet i samband med pensionering och spelar idag med hcp 30,7.

Ulf är invald i styrelsen från 2018.

Anders Randelius, är 73 år, pensionär, som är bosatt i centrala Hallstahammar. Anders började spela golf 1997 i samband med en nybörjarkurs på Strömsholms GK, då med träning på klubbens provisoriska 6-håls bana. Anders är idag golfdomare och själv utbildare på klubbens nybörjarkurser. Förutom golfen finns andra intressen som sportfiske/flugfiske och bowling (vintertid). Annan sysselsättning är som bergsingenjör, ordf. Brf, ordf. samfällighet, kommunpolitiskt aktiv (M) samt aktiv i Ordenssällskap (Bifrostorden). Anders spelar själv på en ”bekväm nivå” och har en tävlingsgolfande hustru, som han själv skulle kunna vara caddy till (enligt honom själv).
Joachim Svärdh är 53 år, född och uppvuxen i Falkenberg och har sedan 2008 bott i Hallstahammar med fru och två tonåringar, fyra katter, två hästar, tre getter och två kaniner. Joachim har precis flyttat ut på landet utanför Köping. Joachim driver ett eget företag, J Svärd Miljöutveckling och är konsult och revisor inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Joachim har spelat golf sedan han var 6-7 år med uppehåll under några år. Utöver familj, hus och golf så är hans stora intresse musik. Han spelar i ett cover-band som heter ”High Pressure”. Joachim spelar idag på hcp 16,4. 

Joachim är invald i styrelsen från 2018.Eilert Alm är en glad pensionär på 78 år och bor i ett hus vid Strömsvik som ligger i Strömsholm. Eilert är en fritidskonsult och har sedan Strömsholms GK:s start varit starkt engagerad i klubben. Han började spela golf från det att Strömsholms GK:s bana öppnade i juni 2001. Banans skötsel och ekonomi är ett områden som engagerar. Förutom golf finns intressen inom träslöjd och vintersport.

Eilert är nominerad som ledamot för en period av två år.
Inger Danred är 65 år och bosatt i Hallstahammar. Inger har spelat golf sedan våren 2015 och har varit engagerad i klubben sedan dess. Förutom sin styrelseplats är Inger även ordförande i medlemskommittén där hon engagerar sig i frågor som bidrar till att rekrytera och behålla medlemmar till klubben. Inger är lärare i svenska, franska och engelska. Till vardags finns intressen som språk, musik/körsång och deckare.

Inger är nominerad som ledamot för en period av två år.Pär Wiljebrand är 41 år, en äkta golfnörd (enligt honom själv), född och uppvuxen i Hälsingland och har spelat golf sedan han var 11 år. Pär blev en Västmanlänning sedan 2000 med undantag för fem år i norra Bohuslän, är nu är bosatt i Borgåsund (Strömsholm) tillsammans med sin sambo. Pär är fastighetsmäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Andra intressen är familjen och sambons hästar samt att upptäcka och spela på nya golfbanor. Pär spelar idag på HCP: 3,2
Pär är nominerad som ledamot för en period av två år.

Mathias Karlsson är 32 år, bosatt i Stora Åsby i Västerås. Mathias har spelat golf i 7 år och har förutom golfen även ishockey som intresse. Mathias är idrottslärare och fritidspedagog samt sportchef och tränare i Hallstahammars Hockey. Mathias spelar idag på HCP: 9,5 
Mathias är nominerad som suppleant på en period av ett år.
Margareta ”Maggan” Norberg, är 52 år och bosatt i Strömsholm. Margareta har spelat golf sedan 2005. Margareta jobbar som IT administratör på Länsförsäkringar. Förutom golf är hästar ett annat intresse. HCP är bara en siffra J
Margareta är nominerad som suppleant på en period av ett år.
Bild kommer inom kort.
Höstårsmötet äger rum torsdag 22 november 2018 klockan 19:00, plats klubbhuset vid Strömsholms GK - Välkommen!