tisdag 21 augusti 2018

HEMKÖP OPEN 25-26 AUGUSTI


Snart närmar vi oss den populära tävlingen Hemköp Open som avgörs 25-26 augusti på Strömsholms GK - du hänger väl med?

Det blir en spännande helg där 12 lag har möjlighet att gå vidare till söndagens final. På lördag kväll  bjuder tävlingens sponsor på mat och vi njuter av trevligt sällskap och lyssnar till vår TRUBADUR för kvällen.
SPELFORM
Det är en lagtävling med fyra spelare per lag och tävlingen är öppen för spelare från klubbar medlemmar i Svenska Golfförbundet.
OBS! För att erhålla pris och gå vidare till finalspel krävs att samtliga spelare i laget har EGA - Exakt Tävlingshandicap.

LÖRDAG - KVAL
Kanonstart 08.00 och 13.00. Max antal lag är begränsat till 24 lag (12 lag med start kl 08:00 + 12 lag med start kl 13:00). Turordning är anmälningsordning. 

LÖRDAG KVÄLL
Vi samlas kl 18:30 med mingel, därefter bjuder vår tävlingssponsor Hemköp på mat vid klubbhuset, egen dryck medtages. Vi njuter av god mat och har kul tillsammans med vår TRUBADUR Hasse Elofson.
SÖNDAG - FINAL
Kanonstart kl: 10:00. Till söndagens final går de fyra (4) bästa lagen från lördagens förmiddagsgrupp, de fyra (4) bästa lagen från lördagens eftermiddagsgrupp och de fyra (4) lägsta scorerna från resterande lag från lördagens spel.

STARTAVGIFT
Lagavgift 800 kr + eventuell greenfeeavgift 200:- per person (notera att mat ingår lördag kväll)

ANMÄLAN
Anmälan göres i "min golf" där sista anmälningsdag är onsdag 22 augusti kl: 17:00.
Observera att anmälan är bindande efter anmälningstidens utgång. Återbud efter anmälningstidens utgång debiteras med gällande startavgift. Eventuellt byte av spelare pga sjukdom får ske innan start på lördagen. Inget spelarbyte mellan lördag och söndag - då ersätts laget om möjligt enligt turordning.

EFTERANMÄLAN
I mån av plats mot en tilläggsavgift på 100:- lag.

STARTLISTA
Anslås senast torsdag 23 augusti 10:00

Här kan du läsa mer om tävlingen.

Varmt välkommen med din anmälan!