söndag 14 oktober 2018

Golfresa med Strömsholms GK - 2019


Starta säsongen 2019 på bästa sätt - Följ med Strömsholms GK på en fantastisk Golfresa!!

Plats:
Belek, Turkiet
Datum: 30 mars - 6 april 2019.
Anmälan: senast 31 oktober till Pa Eldenfalk, tel: 0705-594450 mail: eldenfalk@me.com
Pris: 771 euro i dubbelrum och 818 euro i enkelrum (pris gäller till 30/9).
I priset ingår; All inclusive på både hotell Sueno och Sueno De Luxe som ligger i Belek (Turkiet), transfer, fri golf på 2 riktigt bra banor (4 bokade tider i förväg) resten bokas på plats. För den som vill ha golfbil så kostar den 210 euro per bil i 6 dagar (105 euro/pp om man delar) Flyg bokas separat via nätet. Pa Eldenfalk som varit på plats varje år sen 2010 är guide.
Hotell och golfbanor
Ta hissen ner så är du i princip på första Tee!
Inget annat golfhotell har bättre läge för en golfare än Sueno. Från hotellet tar man enkelt hissen ned till klubbhuset och sedan kan golfsäsongen börja. Från flertalet rum har man en storslagen utsikt över de två 18-hålsbanorna Pines och Dunes som alltid är i väldigt bra kondition. Pines är den lite längre med en del spektakulära hål och Dunes lite kortare så du har varierad golf, hål 9 och 18 på båda banorna är kort och gott magnifika med läckra avslutningar mot svårplacerade greener invid sjön framför klubbhusets terrass med en spektakulär ö-green som kronan på verket. En perfekt avslutning på en mästerlig golfbana.
Riktigt bra träningsmöjligheter med stor puttingreen och stort rangeområde. Även för den som inte spelar golf finns det gott om aktiviteter; biljard, biograf, vattengymnastik, aerobics, basket och två tennisbanor. Det finns också ett fitnesscenter och bastu, hamam och en kombinerad inom- och utomhus pool. Hotellet har en trevlig bufférestaurang och flera barer. Vi kan även använda alla faciliteterna på systerhotellet Sueno Deluxe som ligger bredvid. Bufféresturangen, barer/café är fritt för oss men några aktiviteter/ faciliteter mot extra kostnad. Sueno Deluxe ligger nära golfhotellet och har en egen privat strand vi havet med shuttleservice från hotellet där vi bor.

Rummen Ljusa, trevliga rum inredda beigt, ljusbrunt och orange. Standardrum (ca 30-35 kvm)
Blir vi en större grupp? Så kommer vi att arrangera någon typ av lagtävling under veckan, mer info om det mailas ut när anmälningar kommer in. 

Flyg
Rekommenderat är Turkish Airlines där både mat och golfbag är inkluderat i deras biljett priser, flygbiljetter med bra flygtider med sent flyg hem för att maxa golfandet finns från idag ca 2800 SEK T&R.

Frågor
Har ni frågor funderingar så ring el maila Pa Eldenfalk 0705-594450 eller på mail eldenfalk@me.com

Du hänger väl med?