tisdag 30 april 2019

Golfskolan 2019 - Nu är anmälan öppen!Nu är det dags att anmäla till den populära golfskolan på Strömsholms GK!

Golfskolan riktar sig till barn och ungdomar i åldern 8 -16 år. Till golfveckan är både nybörjare och mer erfarna spelare välkomna att delta. För att individanpassa träningen kommer vi att nivågruppera träningarna utifrån deltagarnas förkunskaper. Totalt finns 40 platser, först till kvarn gäller.
Datum: 24-28 juni
Tid: 09:00 - 15:00  (måndag-fredag)
Plats: Strömsholms GK
Gruppindelning
Grupp 1 – gäller ungdomar som deltagit i Golfskolan och känner sig bekväma med att spela på banan. Deltagarna har minst en lektion per dag med teori eller praktik samt spel på banan varje dag. Golfskolan avslutas med final fredagen den 28 juni. De som ännu inte har grönt kort, har möjlighet att ta det under veckan.
Grupp 2 – gäller ungdomar som är i nybörjarstadiet. Deltagarna kommer att träna mycket teknik och skapa spelförståelse vid drivingrangen och på övningsområdet. De kommer också att ha en teorilektion varje dag. De har möjlighet att ta grönt kort under veckan.

Kostnad: 1 200 kronor.
Avgiften betalas i samband med anmälan via bg 5035-6583.
Avgiften inkluderar teori- och praktikpass med ledare, lunch, frukt till mellanmål, ett startkit.
  • Ange deltagarens namn och personnummer
  • Kontaktperson och telefonnummer
  • Eventuella allergier
  • Önskemål om grupp (1 eller 2)
  • Uppge om officiellt handicap finns
  • Ange tröjstorlek, 130-170 eller S, M, L 
Anmälan: Skickas till kansli@stromsholmsgolf.se

Eventuella frågor besvaras av Eva Pia Nordfeldt, ansvarig för Golfskolan, rep.nordfeldt@gmail.com eller per telefon 073 815 15 05.

Fotografering: Vi kommer att ta en del bilder under Golfskolan för dokumentation och ev. för information till media. Meddela om du, som kontaktperson, inte tillåter att ditt barn får delta i vårt bildarkiv.

Välkommen med din anmälan!