torsdag 26 april 2018

DAMERNAS KICK-OFF

I onsdags kväll samlades ett 40-tal damer på Strömsholms GK för årets kick-off.

Kvällen startade med presentation av damkommittén samt klubbens nya ordförande Per Anderz Eldenfalk som även berättade om de senaste nyheterna från klubben. 
Klubbens PRO Anders Juhlin gick igenom säsongsaktiviterna. Vid intresse kör Anders en avrostningsdag för damerna den 12 maj, det erbjuds även en sammanhängande kvällsträning under hela sommaren. Den 28 maj genomförs en demodag i samverkan med Wilson.

Senare på kvällen kom det som damerna väntat på, nämligen mannekänguppvisning. Marie Holsten från Västerås GK hade tre fantastiska tjejer med sig som visade sommarens golfmode. Det var Gisela Löfstrand, Siv Johansson och Agneta Hellström som under stora applåder gjorde succé.
Det var ca 40 damer som minglade och provade kläder, vi fick även plocka lite frukt , ost o kex. Tack till Lilian Roth och Berith Engdahl som handlar och fixar så bra.
Kvällen avslutades med att gå igenom kommande tävlingar som bl.a damernas egna matchspel, seriespel och onsdagstävlingarna. Det delades ut birdiebollar och naturligtvis presentation av årets "Hemliga Resa", det finns ett fåtal platser kvar.
Kvällen avslutades med dragning av lotteriet som till en del sponsrades av "Evas lilla bod" i Munktorp samt Marie från VGK - sen var alla rätt nöjda :)

Tack alla för en trevlig kväll!
Damkommittén