onsdag 31 januari 2018

Ordförande i Strömsholms GKHej
Jag vill tacka för förtroendet att leda styrelsearbetet. Det ska bli spännande att få lära känna klubben medlemmar och personal, att få sätta sig in i verksamheten dom utmaningar och möjligheter som finns. Jag känner också en glädje över det engagemang som finns hos kommittéer och medlemmar, det jobb som ni gör och den tid ni lägger ner är ovärderlig för klubben, det engagemanget bidrar till att stärka klubbkänslan. 
I lördags fick den nya styrelsen en överlämning av den gamla styrelsen runt saker som är bra för oss att känna till, dom olika aktiviteter och dom projekt och ärenden så är påbörjade. Jag vill tacka för den värdefulla informationen för vårat kommande styrelsearbete. Tack igen för det jobb ni gjort för Strömsholms Golfklubb.

Jag känner att styrelsen är motiverad och engagerad att ta över flaggan, nu börjar jobbet sätta oss nya in arbetet, lära känna varann dom som sitter i dom olika kommittéerna och hitta den struktur på styrelsearbetet som vi tillsammans känner passar bäst. En kick off väntar inom kort och det ska bli väldigt spännande att få träffa alla engagerade medlemmar i våra kommittéer. Lägga upp en plan både på kort och på lång sikt. Finns det frågor funderingar eller idéer tveka inte att höra av er.

//Vi ses, Pa Eldenfalk Ordf.