söndag 17 september 2017

Hemköp Open får toppbetyg


Det blev en spännande slutstrid och succé för tävlingen Hemköp Open som avgjordes i tävlingsformen rumble/4-mannalag/ bästboll/poängbogey. Under en strålande sol och frisk septemberdag samlades 15 lag med totalt 60 golfsugna spelare på Strömsholms GK för att göra upp om de fina priserna skänkta av Hemköp i Kolbäck.
Hemköp fanns på plats genom Marcus och Cecilia som efter nionde hålet bjöd på grillade högrevsburgare med tillbehör, hamburgare som även de fick toppbetyg! :)


Efter en lång och spännande speldag stod det klart att segern gick till laget från Arboga GK; Lars-Olov Tall/Marianne Hagman/Mikael Tasala/Seija Tall från Arboga GK - totalt  74 poäng.

På andra plats också med 74 poäng kom laget; Anneli Randelius/Carina Folkesson/Lars Söderlund/Sten-Olof Larsson - samtliga från Strömsholms GK.

Som tredje pristagare och med 73 poäng kom laget; Anna Nyrén/Bo Bent/Joachim Svärdh/Lars Mellin - samtliga från Strömsholms GK.

Närmast hål på banans hål 2/11 kom Britt-Marie Peschau som placerade bollen närmast flagg.

Samtliga pristagare erhöll fina priser skänkta av tävlingens sponsor - Hemköp i Kolbäck.

Ett stort tack till dagens sponsor Hemköp i Kolbäck samt alla tävlingsdeltagare och funktionärer för en jättetrevlig tävlingsdag på Strömsholms GK!

Nästa tävling "Sista chansen" - 4-manna scramble spelas 8 oktober.