torsdag 21 augusti 2014

Välkommen till en bana i toppskick!Passa på att spela golf på vår golfbana - utmanande och i kanonskick!

Bjud gärna med några vänner, släktingar eller arbetskamrater på ett golfäventyr på Strömsholms golfbana nu under sommaren och hösten! Det är lätt att komma ut på banan, men boka tid för säkerhets skull! Vi har dagsgreenfee, vilket innebär att ni kan spela 18, 27, 36 eller 45 hål för 250 kr (290 kr på helger).

Och du vet väl att det är möjligt även för dina kompisar, som inte är medlem i en golfklubb, att spela PAY & PLAY på vår bana!

Efter golfrundan kan ni lyxa till med en god måltid på Westerqvarn, Gula hästen eller på Kolbäcks Gästgiveri. Ett par andra trevliga mat- och fikaställen är hos Fiskarn i Borgåsund (varmrökt lax med potatissallad) och vid Borgåsunds hamncafe (bl a härliga räksmörgåsar) och på Markan i Strömsholm (gott kaffe och hembakat bröd).

Vi  tar gärna mot nya medlemmar i klubben! Du kan välja antingen fullvärdigt medlemskap eller greenfeemedlemskap, vilket innebär att du spelar fritt fyra dagar och därefter betalar ordinarie greenfee. Fullvärdigt medlemskap kostar 3200 kr och greenfeemedlemskap 1000 kr. Knattar, ungdomar och juniorer har kraftigt reducerade årsavgifter - 500 kr, 700 kr resp. 1000 kr.
Du behöver inte betala någon kapitalinsats i klubben utöver medlemsavgiften!

Vår pro, Anders Juhlin, erbjuder kurser för nybörjare och ger golflektioner både enskilt och i grupp. Passa på att utveckla ditt golfspel med professionell handledning: www.andersjuhlingolf.com

Ta initiativ till en kul kompisdag eller utmana släkten i golf på Strömsholms golfbana nu när Sverige är som vackrast!

Ni, som spelar mycket golf, har kanske märkt att vi regelbundet gör medlems- och greenfeekontroller under både dagar och kvällar. Hoppas att ni har överseende med att vi kan störa er ibland under golfspelet!

Vi ses på banan - och svinga lugnt!

Bo Eriksson
Ordförande